EMINENT MAKELAARS, UW AANKOOPMAKELAAR IN OUDEWATER

DE MAKELAAR DIE ALLEEN DE KOPER BIJ STAAT!                                        HET ZOEKEN, VINDEN EN HET AANKOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS, IS WAT IK GRAAG DOE

Na ruim 17 jaar aan kennis en ervaring opgedaan te hebben als allround makelaar, heb ik besloten om voortaan alleen de koper bij te staan. In Nederland is het gebruikelijk dat een verkoper zich laat bijstaan door een verkopend makelaar. Uit ervaring weet ik dat het juist de koper is die hulp nodig heeft. En die hulp bied ik u aan. Samen een huis kopen waar u blij van wordt en waarin u zich helemaal thuis voelt, dat is mijn missie! Ik adviseer en begeleid u graag hierin.

HUIS KOPEN IN OUDEWATER EN OMGEVING

Nederland is duidelijk met een inhaalslag bezig op de huizenmarkt. Prijzen stijgen, er worden fors meer woningen verkocht en het aanbod van te koop staande woningen neemt af. In Utrecht is het helemaal een gekkenhuis. Daar is meer dan 85 procent van de sinds begin 2016 te koop gezette woningen al verkocht. Je vist vaak achter het net als je daar geen aankoopmakelaar hebt.

U zou denken in een grote stad is het noodzakelijk maar hier in Oudewater heb je geen aankoopmakelaar nodig. In tegenstelling juist hier in Oudewater wel! De woningen zijn hier wat ouder, dat betekent dat er beter moet opgelet worden naar de bouwkundige staat van een woning. Maar ook de juridische aspecten verdienen de nodige en deskundige aandacht. Een recht van overpad die verjaard is, of erfdienstbaarheden die ergens in een oude akte staat, dat moeten zeker onderzocht worden door de koper.  En vergeet niet dat de verkopend makelaar de belangen behartigt van de verkoper.

Wilt u aankopen tegen de best mogelijke voorwaarden, condities en de scherpste prijs?                                                   Neem uw aankoopmakelaar mee!

WAT BIEDEN WIJ U

Overzicht: Wij weten hoe moeilijk het is om bij de aankoop van een nieuwe woning de juiste weg te vinden. Het is lastig om een juiste beslissing te nemen. “welke woning sluit beter aan mijn woonwensen “waar moet ik allemaal op letten?” en “betaal ik de juiste prijs?” zijn intussen veelgehoorde vragen. Als specialist op het gebied van aankoop geven wij u een objectief antwoord op al deze vragen.

Tijdswinst: Op basis van uw wensen en eisen maken wij een voorselectie van huizen die aan uw wooncriteria voldoen. Gebaseerd op de voorselectie stellen wij een shortlist op. Deze woningen bezichtigen wij samen met u, desgewenst op 1 dag.

Geen zorgen: Wij nemen alles uit handen vanaf het moment dat u bij ons binnen komt tot u de sleutels van uw nieuwe woning in handen krijgt.