Een huis kopen is geen alledaagse gebeurtenis en vraagt dan ook om een serieuze aanpak. Eminent Makelaars begeleidt u graag persoonlijk tot het moment waarop u de sleutel van uw huis ontvangt.

WAT BIEDEN WIJ U?

Overzicht: Wij weten hoe moeilijk het is om bij de aankoop van een nieuwe woning de juiste weg te vinden. Het is lastig om een juiste beslissing te nemen. “welke woning sluit beter aan mijn woonwensen “waar moet ik allemaal op letten?” en “betaal ik de juiste prijs?” zijn intussen veelgehoorde vragen. Als specialist op het gebied van aankoop geven wij u een objectief antwoord op al deze vragen.

Tijdswinst: Op basis van uw wensen en eisen maken wij een voorselectie van huizen die aan uw wooncriteria voldoen. Gebaseerd op de voorselectie stellen wij een shortlist op. Deze woningen bezichtigen wij samen met u, desgewenst op 1 dag.

Geen zorgen: Wij nemen alles uit handen vanaf het moment dat u bij ons binnen komt tot u de sleutels van uw nieuwe woning in handen krijgt.

HOE GAAT HET AANKOOPTRAJECT IN Z’N WERK?

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen met betrekking tot uw droomhuis in kaart gebracht. Wij bespreken uw verhuismotief, uw gewenste type huis, de soort omgeving die u het meest aanspreekt en vervolgens wordt bekeken of dit financieel haalbaar is. We maken een plan van aanpak en gaan samen met u op zoek naar een gepaste woning. Op basis van uw wensen maken we een selectie van potentiële huizen, welke wij aan u voorleggen. Bent u geïnteresseerd, dan verzorgen wij een afspraak voor een bezichtiging.

Tijdens de bezichtigingen assisteren wij u als een personal coach zodat u voornamelijk op uw gevoel af kunt gaan. U moet zich ten slotte helemaal thuis voelen. Aan ons de taak om kritisch naar alle aspecten van de woning te kijken om u een objectief oordeel over de voor en nadelen te geven. Denk hierbij aan de bouwkundige aspecten, juridisch zaken, milieuaspecten, faciliteiten en ontwikkelingen in de buurt, bestemmingplannen en andere belangrijke ontwikkelingen.

Indien nodig zullen wij aanvullend onderzoek doen in overleg met deskundigen uit ons netwerk zoals bouwkundigen, financiers, architecten en aannemers.

WIJ HEBBEN UW DROOMHUIS GEVONDEN! EN NU?

De reële waarde van de woning wordt vastgesteld en beginnen wij, in overleg met u, met de onderhandelingen. Gefeliciteerd! Uw bod wordt geaccepteerd! Het koopcontract wordt opgesteld en wordt met u doorgenomen. Wij dragen zorg voor de juiste afwikkeling tot aan de eigendomsoverdracht bij de notaris. Als alles afgerond is, blikken wij samen nog even terug op het verloop van het aankooptraject. Hebt u naderhand nog vragen. Geen enkel probleem, u kunt altijd bij ons terecht voor hulp en advies.