EEN WONING WAARIN JE JE THUIS VOELT
DAT IS WAAR HET BIJ GALELI INTERIEUR OM DRAAIT!

Ga je verhuizen naar je nieuwe woning en wil je hulp bij de inrichting? Of wil je je bestaande woning een nieuwe frisse uitstraling geven? Galeli Interieur denkt graag met je mee en helpt je je woonwensen te verwezenlijken.

Een interieur creëren waar je blij van wordt, een woning waarin je je helemaal thuis voelt, dat is waar het bij ons om draait! Wij inspireren, adviseren en begeleiden je graag hierin. Door het combineren van verschillende disciplines binnen een project zijn wij in staat om een totaalproject af te leveren. Door het maken van een interieuradvies en in een vroeg stadium rekening te houden met verlichting, kleuren en materialen passen het interieur en het architectonische ontwerp naadloos in elkaar. Ook binnen bestaande structuren kunnen wij een eenheid creëren. Het ontwerpen van een keuken, badkamer, woonkamer zorgt voor een compleet op elkaar afgestemd ontwerp. Ook voor bouwkundig advies met betrekking tot uw interieur kunt u bij ons terecht.

WIE ZIJN WIJ?

Emine en Rukiye Galeli, moeder en dochter die dezelfde passie delen. Onze gezamenlijke fascinatie voor architectuur heeft geleid tot aan diverse projecten samen te gaan werken en het oprichten van Galeli Interieur.

We voelen niet alleen dezelfde passie voor het vak, maar delen ook dezelfde visie op het vak: de vraag van de opdrachtgever vertalen in een fascinerend en duurzaam ontwerp dat ook in de toekomst zijn kracht en uitstraling zal behouden. Wij willen een leefomgeving creëren waarin mensen zich prettig voelen.